elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

16 aprilie 2012

Radu Honga

Scriitor român de SF, născut în localitatea Craiova, pe numele său real Teodor Piţigoi.  Studii liceale, terminate în 1972. Lucrează ca muncitor, fiind unul dintre puţinii creatori din fandomul perioadei 70 – 90, care nu are studii superioare. Pseudonimul Radu Honga îi este dat de scriitorul Adrian Rogoz, cu ocazia primei Consfătuiri SF din BucureşMembru fondator (alături de Alexandru Mironov, Ion Ilie Iosif, Marius Ghergu şi Titus Filipaş) al cenaclului craiovean de literatură SF Henri Coandă .

15 aprilie 2012

Aventurile lui Theodore - Citate

"In birou caldura devenise de-a dreptul insuportabila datorita instalatiilor de aer conditionat ce intrasera in greva pe termen nelimitat."

"Cateva muste incercau sa se sinucida, aruncandu-se in ceasca de cafea a directorului."

14 aprilie 2012

Aventurile lui Theodore - Rezumat

“Aventurile lui Theodore pe planeta 81″ este considerat primul text din “ciclul lui Theodore”. Ajuns la înaintata vîrstă de aproape 300 de ani, astronautul primeşte, înainte de a se retrage la binemeritata pensie, o ultimă misiune comercială: să meargă pe Planeta 81, pe care o mai vizitase în tinereţe, pentru a vinde acolo o încărcătură considerabilă de săpun, de care firma unde este angajat vrea să scape, dar nu oricum, ci cu profit.

13 aprilie 2012

Aventurile lui Theodore - Doar in cateva cuvinte

"Sunt prezentate aventurile unui astronaut in spatiu, dar si pe pamant, odata cu pensionarea lui si retragerea acestuia la o ferma artificiala, care incerca sa imite viata de altadata de la ferma."

12 aprilie 2012

Aventurile lui Theodore - Impresii

Vorbeam zilele trecute cu un prieten despre ce genuri de romane imi plac, si atunci, cand am amintit de SF, el m-a intrebat daca l-am citit pe Theodore...

Cele mai populare postari din ultima saptamana...