elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

17 septembrie 2011

Sfarsitul copilariei - Rezumat

Venirea unei rase de extraterestii pe pamant da de banuit prima data, asa ca oamenii sunt destul de susceptibili si nu se incred prea mult in intentiile Overlorzilor.
Mai intai par sa-i studieze pe oameni, ulterior ii ajuta pe acestia sa-si creeze o noua scara valorica astfel incat pacea este instaurata pe intreg mapamondul. Nu mai exista granite, nici crime. Totul pare sa se desfasoare intr-o perfecta ordine.

Multe lucruri indispensabile si destul de costisitoare(si anume hrana s iimbracamintea) ajung sa fie gratuite. Totul pare ca un adevarat paradis. Munca nu este ceva care sa ceara vreun efort.
Totusi asta nu e de ajuns. Oamenii incep sa-si puna intrebari cu adevaratul scop al venirii Overlorzilor pe pamant. Are loc o revelatie din partea unor pamanteni care hotarasc sa se izoleze pe o insula unde accesul Overlorzilor este interzis. Acestia incep sa puna din nou accent pe creatie.
In acest timp un om pleaca pe planeta Overlorzilor pe ascuns cu una dintre nave. La intoarcerea pe Pamant, totul se schimbase. Desi calatoria durase doar cateva luni, pe pamant timpul trecuse ceva mai repede, trecusera in jur de opzeci de ani, iar in acest interval de timp in care lipsise multe lucruri se schimbasera pe pamant. Oamenii disparusera cu totii, iar copii capatasera puteri incredibile care ii transformase in niste salbaticiuni. Cat timp dureaza copilaria totul pare in regula, dar odata inceput procesul de transformare, de maturizare si de constientizare a puterilor ce le apartineau, lumea incepe incet incet sa se distruga, astfel incat unicul om supravietuitor transmite in direct catre Overlorzii care plecasera de pe planeta cum Pamantul incepe incet incet sa se distruga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...